luni, 1 decembrie 2014

Calendare 2015


Calendar 2015 cu 12 file


     Pentru anul 2015 am pregătit un model de calendar cu 12 file în care am inclus câteva dintre fotografiile mele preferate. Am ales imagini cu peisaje din locuri precum masivul Ineu din Munţii Rodnei, plaiurile Bârgăului, zona 12 Apostoli din Munţii Călimani, litoralul Mării Negre sau Ţinutul Pădurenilor, dar şi câteva fotografii cu detalii din natură sau din sfera fotografiei macro.      Calendarul e disponibil atât în format A4 (20 X 30 cm) cât şi în format A3 (42 X 30 cm).
      Formatul A4 îl consider potrivit pentru încăperi mai puţin spaţioase, iar pentru interioare generoase, birouri, living-uri, etc. şi pentru a avea o experienţă completă, recomand formatul A3.      La realizarea calendarului am ţinut cont de funcţionalitatea acestuia, însă am acordat un plus de atenţie aspectului estetic. Imaginile sunt printate pe carton de 300 g, iar designul calendarului a fost conceput într-un stil minimalist, fotografia ocupând o parte generoasă din suprafaţa fiecărei file. La finalul lunii, fotografia poate fi decupată şi înrămată sau folosită ca atare ca şi decor.


     Destinat iubitorilor de frumos, de natură şi fotografie, calendarul cu 12 file poate reprezenta un cadou deosebit pentru cei dragi cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă !Calendar 2015 cu o singură filă

Pentru că aveam nevoie de un calendar care să includă toate lunile pe o singură filă şi să prezinte şi fazele principale ale lunii, am decis să-mi concep singur un model de acest gen. Cunoaşterea fazelor lunii îşi găseşte aplicabilitate atât în gospodărie sau în practicile agriculturii ecologice şi naturale, cât şi în fotografie, atunci când dorim de exemplu să fotografiem un cer înstelat, care este mult mai vizibil într-o noapte cu lună nouă. 

Iar pentru că n-a fost uşor să decid asupra fotografiei incluse în calendar, am hotărât să fac două modele. Pentru primul  am ales o panoramă realizată în căldarea Lala de sub vârful Ineu din Munţii Rodnei,  în zori de zi, înainte de răsăritul Soarelui, într-o dimineaţă răcoroasă de vară. În planul îndepărtat sunt evidenţiate succesiunile de văi şi culmi din Obcinele Bucovinei.

Model 2 B


Pentru al doilea model am optat pentru o panoramă realizată pe litoralul Mării Negre, în preajma răsăritului, într-o dimineaţă de august cu nori şi cu o mare liniştită. Mişcarea valurilor a fost evidenţiată folosind un timp lung de expunere.

Model 2 C

Fotografiile sunt printate pe carton de 300g în format A3 şi sunt lipite pe un suport din carton pentru a le conferi o mai mare rigiditate, dar şi pentru a aduce un aport personal suplimentar în manufacturarea acestuia. Ataşarea pe perete se realizează prin intermediul unui clips detaşabil. Odată anul încheiat, partea dedicată lunilor poate fi îndepărtată cu ajutorul unui cutter, tabloul putând să rămână în continuare pe perete, ca şi decor.

Este disponibil şi în format digital, descărcabil, pentru a putea fi apoi printat prin mijloace proprii.Felicitări


Iar pentru nostalgicii care încă preferă să trimită o felicitare celor dragi, în locul unei urări prin email sau prin sms, am conceput câteva modele cu peisaje de iarnă şi detalii din zăpadă.


   

      Preţul unui calendar cu 12 file în format A4 (cod 1-A4) este de 40 de lei, iar unul în format A3 (cod 1-A3) costă 75 de lei. Un calendar format A3 cu o singură filă costă 20 de lei cod 2B (cel cu muntele) sau 2C (cel cu marea), iar un set de 5 felicitări costă 25 de lei.  La acestea se adaugă cheltuielile de transport.

Printarea se realizează la Sepia Print  , cu o  imprimantă laser de ultimă generaţie pe carton lucios de 300 g. 

Pentru a comanda sau a cere mai multe detalii trimiteţi un mesaj, contactaţi-mă la 0742 823 193 sau completaţi formularul pentru comandă de mai jos, specificând la menţiuni codul şi cantitatea produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi. Veţi fi apoi contactaţi pentru confirmare.

Plata se poate face prin paypal, transfer bancar sau ramburs, la primirea coletului.

Livrarea în România se poate realiza atât prin Poşta Română cât şi prin curier rapid.
Se poate trimite oriunde pe Glob.

Calendarul cu 12 file în format A4 este disponibil pentru livrare în 1-3 zile lucrătoare, iar cel cu 12 file în format A3 între 1-5 zile, în funcţie de stocul disponibil. Mulţumesc pentru înţelegere.

The 2015 monthly wall calendar is also available in English and can be ordered from hereNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu